M.Y.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Bakı filialının rektoru, AMEA-nın vitse-prezidenti, akademik Nərgiz Arif qızı Paşayeva tərəfindən ADPU-nun Kitabxana – İnformasiya Mərkəzinə kitab hədiyyə olunmuşdur

M.Y.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Bakı filialının rektoru, AMEA-nın  vitse-prezidenti, akademik  Nərgiz Arif qızı Paşayeva tərəfindən ADPU-nun Kitabxana – İnformasiya Mərkəzinə kitab hədiyyə olunmuşdur

M.Y.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Bakı filialının rektoru, AMEA-nın  vitse-prezidenti, akademik  Nərgiz Arif qızı Paşayeva tərəfindən ADPU-nun Kitabxana – İnformasiya Mərkəzinə  Azərbaycanın görkəmli yazıçısı, ədəbiyyatşünas alim, Azərbaycanın Əməkdar Elm xadimi, pedaqoq, filalogiya elmləri doktoru, professor Mir Cəlal Paşayevin həyatı, ədəbi mühiti, elmi və pedaqoji fəaliyyəti haqqında T.Əhmədovun “Mir Cəlal: Ömrün mənalı anları “ iki cildlik kitabının hər birindən 3 nüsxə, yazıçının əsərlərinin beş cildliyinin hər birindən 5 nüsxə  hədiyyə olunmuşdur.